søndag 1. november 2009

Jentenes julegaver er bestillt


Så var jentene sin julegave bestillt og betalt. Eldstejenta ønsker seg ipod i år, og då vil mellomstejenta også ha- derfor har nokre i familien sagt at dei skal få penger til jul sånn at dei kan kjøpe seg kvar sin sånn. Eg veit at dei også kjem til å få penger av fleire andre. Derfor har eg bestillt ipod'ene no, og så har eg avtale med jentene om at eg skal få dei pengane som dei får under juletreet og så skal dei få ein ipod i den fargen dei har ønska seg.

Selvfølgelig kunne vi ha venta til etter jul med å kjøpe den, men meininga er at dei skal ha den med seg på USA-turen. Så derfor har eg kjøpt den no, for å legge inn på sanger og evt film, sånn at den er klar til bruk på julafta og til turen vår (nokre dager etter).

Men for dere som kjenner oss, så er dette ein hemmelighet- så vennligst ikkje sei til jentene at ipod'ene deira er på veg. For sjølv om dei har ei aning om at dei kanskje får denne, så veit dei det ikkje heilt sikkert. Litt hemmeligheter må jo vi voksne ha.

4 kommentarer:

 1. ... nysgjerrig jeg - hvilke farger ble det?
  :) Heldige jentene!

  SvarSlett
 2. Så heldige de er!!!
  Å lurt å gjøre alt klart før jul:)

  SvarSlett
 3. så lurt :) smarte deg ❥

  kan tenkte meg de blir super førnøyde nå ja :)
  Bare husk å ha med strømomformer når dere drar over havet! slik at de får brukt de der også.
  clas olsen har til en veldig fin penge i forholde til hva de selger på flyplassene som jeg syns var gulp pris..

  SvarSlett
 4. Eldstejenta ønsker seg blå ipod, mens mellomstejenta ville ha svart. Eg har spurt om att fleire gonger, så dei er sikre i si sak ;)
  Eg hadde nok valgt andre farger om eg hadde valgt for dei, men dei skal selvfølgelig få ipodene i dei fargane som dei ønsker :)

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)