torsdag 26. august 2010

Gøy med minikort

Etter å ha laga mange kort i stor størrelse fekk eg lyst å prøve meg på eit litt mindre format. Og då eg kasta emballasjen til nokre søte klistermerker i papirbosset, tok eg meg sjølv i det, for uttapå emballasjen (i kartong) var dei samme bilda som var på klistermerka! Skjønne, små barnefigurer.

Eg tok emballasjen opp att av papirbosset mitt. Det at dei var i kartong gjorde at dei passa perfekt til å bruke på minikort. Eg pynta korta litt, satte 3D puter under figurane som eg klippte ut, og satte dei på korta.

Korta har størrelse 7,2 cm x 7,2 cm


Det var kjekt å lage kort i eit lite format, så det blir nok fleire av desse. Og med sånne søte motiv så blei eg ganske fornøgd med minikorta mine :) Enkle og fine.

6 kommentarer:

 1. Så vakre kort!!! Nå merker jeg at savnet kommer etter alle eskene mine med hobbytting som står lagret hjemme i norge... hmm... nærmere jul og julekort kommer nok savnet til å komme mer og mer...

  SvarSlett
 2. Du er bare så flink!!!! Jeg kunne aldri kommet på noe sånt..... Nydelige kort!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Så fine de var!!
  Ja, jeg tar også vare på sånt - noen ganger også merkelapper fra klærne jeg kjøper til småtten, ofte de er fullt brukende også:-)

  Ha en kos torsdag!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Disse kortene var skikkelig stilige:)
  Og så likte jeg veldig godt de figurene du har brukt,de får meg til å tenke på barnetegninger. Kjempesøte♥

  SvarSlett
 5. De var kjempesøte! Jeg er såvidt begynt å prøve å lage kort selv, men synes det er vanskelig... Men men, øvelse gjør vel kanskje mester ;)

  SvarSlett
 6. Så fine de var:) Du er skikkelig flink!
  tenk om vi alle kunne får litt av din kreativitet og evner;)

  Ha en super lørdagskveld!
  klem♥

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)