tirsdag 17. november 2009

Kva brukes sofaen til?


Vi bruker sofaen til å sitte i og til å slappe av i. Nokre gonger blir den kanskje hoppa i også (sjølv om det egentlig ikkje er "lov")... Her i huset er sofaen faktisk i bruk nesten heile dagen når minstemann er heime. Eg har egentlig ikkje tenkt noko over det. Men etter å ha vore på besøk rundt omkring, der minstemann gjerne leiker med traktor og biler i sofaene der også, så har det gått opp for meg at det kanskje ikkje er så vanlig akkurat dèt... Nokre er kanskje ikkje så glad i at sofaen blir brukt til sånn leik...

Minstemann køyrer fram og tilbake i sofaen, med traktorer og biler. Han køyrer på armlenene, og laster av og laster på traktoren og dei andre køyretøya. Dette er vi vant til. Når vi får besøk så må eg ofte rydde vekk alle køyretøya som står i sofaen før gjestane kan sitte.
Men dette skal han få forsette med. Han har funne den plassen han liker best å leike med traktoren sin på, og det er heilt i orden. Så skal eg heller prøve å forklare han, når vi skal på besøk, at nokre helst vil at man skal leike på golvet :)

Kva bruker du sofaen din til?
(Eg må jo nevne at eg legg sammen reine kle i stua, og derfor ligg det innimellom ein haug eller to med reine kle i sofaen. Men eg prøver å ikkje la haugane ligge så alt for lenge...)

1 kommentar:

  1. Herlig! :) Sofaen vår her hjemme har ikke fått kjørt seg riktig enda, men det kommer sikkert! Vi har en beige sofa fra Ikea, med utallige gulpeflekker fra tiden hvor jeg ammet :P

    Så lurt å legge inn et spørsmål sist i innlegget ditt! :D

    SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)