onsdag 4. november 2009

Disney's askepott


I kveld leita vi i bokhyllene for å finne fram fleire nye og gamle Disneybøker, og boka vi valgte å lese i kveld var om Askepott. Det har vore ein del fokus på Disneyprinsessene (og andre barnefigurer) dei siste åra, men på ein måte virker det som om fokuset har vore mykje på at klede og ting skal ha prinsessemotiv på seg. Iallfall veit eg med meg sjølv at eg ganske ofte har fallt for fristelsen og har kjøpt sånne ting. Mens at kanskje Disneyfortellinga om Askepott og dei andre prinsessene kanskje kan ha blitt litt gløymt? Det var iallfall koselig å sette seg ned med denne boka, som eg har frå då eg var lita, og lese den for jentene.

Sangen som musene sang mens dei pynta Askepotts kjole dukka opp i minnet, sikkert fra Disneyfilmane som blei sendt på julafta. Så eg fann fram nokre koselige klipp fra filmen for å vise dei til jentene:


2 kommentarer:

  1. Cinderella er en koselig histore! Jeg er megafan av de gamle Disney klassikerne og har allerede pakket ut alle de gamle bøkene fra vi hadde her hjemme til Matheo :) Gleder meg til å begynne å lese for han!

    SvarSlett
  2. Den boka har vi også, fra jeg var liten + at vi har den nye utgaven fra da Tiril var medlem i Donald Duck klubben en stund- men jeg syns det er mye hyggeligere å lese i den litt slitte gamle boken enn den fancy nye.

    Klem

    SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)