søndag 15. november 2009

Jentetur til frisøren (og hår som pulverheksa)


I dag var eg og jentene i by'n for å klippe oss. Mannen og minstemann klipper seg som oftast med maskin som vi har heime (veldig greit! Har spart mykje på det..), mens det kan vere greit for oss med lengre hår å la frisøren få klippe oss innimellom.

Mellomstejenta (på bildet over) har vanligvis helst villa ha håret litt kort, for ho er ikkje så glad i å børste seg. Og vanligvis har ho håret hengande laust eller har eit hårbånd i det. Heldigvis har eg no, oftare enn før, fått lov til å sette strikk og klemmer i det når vi skal i selskap o.l
Men i dag var vi blitt enige om at ho skulle prøve å ha litt lenger hår, så frisøren klippte det berre litt i kantane og klippa det litt opp.
Frisøren sa også at "ho hadde ein nydelig hårfarge" ♥ Og det har ho... nesten som englehår...
Ho syntest det var stor stas å få rosa stripe i håret!


Eldstejenta, derimot, vil heller ha langt hår og vil aller helst ikkje klippast. Men innimellom treng tuppane ein klipp... Ho fekk glitter i håret etterpå, og eit par små fletter :)


Eg har også langt hår... vanligvis er det ganske flatt og kjedelig (synest eg)... men om eg jobber litt med det så kjem det fram ein anelse fall i det. Dette bildet er tatt for ei stund sidan- rett før eg klippte meg forrige gong eg var hos frisøren. Det var kanskje like langt denne gongen, og då er det deilig å få klippa av ein del centimeter så det kjem litt lenger opp på ryggen :)

Eg fekk ein koselig kommentar fra ein av ungane i barnehagen der eg jobber; "Du har sånt hår som pulverheksa" - og det tar eg som eit kompliment. Og kanskje det faktisk er noko i det...


pulverheksa

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker hår jeg <3 Så nå sparer jeg til langt på nytt jeg også:)
  Nydelig hår har dere iallefall!

  SvarSlett
 2. hei. Datteren min har langt hår selv om hun hater å børste det, og dessuten vil hun ikke ha klemmer og strikk i det. får lov når hun skal i selskap da.

  Jeg har også langt hår, og en gang da jeg var på et oppdrag og fortalte eventyr på et bibliotek, kom en jente bort til meg og spurte: Er det du som er Pulverheksa?

  Det tok jeg også som et kompliment.

  Må ellers avslutte med å si at dere alle tre har nydelig, langt hår:-)

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)