lørdag 22. august 2009

Hjorte-favoritter


Eg har lenge vore fascinert av ulike hjortedyr. Då eg var liten var det stas å reise på besøk til bestemor, der hjortane kom fram frå skogen når det lei mot natt. Ho hadde også eit teppe på veggen, med flotte hjorter på... det er noko spesielt med sånne småting som ein hugser fra barndommen. No er hjort litt meir dagligdags, sidan eg ofte køyrer forbi dei om kveldane når det er mørkt og også har dei rundt huset ein og anna gong. Men når eg ser dei, så bremser eg ofte ned for å sjå på dei- for sjølv om det gjerne gjer litt "ugagn" i hagen- så er det flotte dyr.


Hjortefigurer er blitt brukt meir og meir i det siste, bla. på tekstiler, som dekorasjon til huset og i scrappeverdenen. Hjortefiguren ovanfor trur eg at eg såg første gongen i bladet "Mamma" i fjor (?), og eg har ikkje klart å få den ut av tankane for etter den tid har eg sett den fleire gonger i det samme bladet, i andre blader og også på internett.

Det har dukka opp hjorter på andre ting også (på tekstiler, barnekle, scrappeting, interiør m.m), nokre f¨å ting har eg i hus og andre ting ikkje. Her er nokre av mine favoritter:kilde: blafre.no

kilde: http://scrappoglapp.no/ (mønsterark fra http://www.sassafraslass.com/)kilde: http://quickutz.com/


kilde: http://www.scrappingcottage.com/


Hjorth barnekle: http://shop.hjorth-cph.dk/

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker også hjorter, og er stadig på utkikk etter de nostalgiske pyntefigurene av hjorter. Den kose-hjorten var helt skjønn!

    SvarSlett
  2. Den grønne kofferten er kjempefin! Lurer på om eg skal bruke litt av premien fra Blafrebloggen på den?:) Men eg trur eg må ha noe av det gavepapiret og!

    SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)