mandag 17. august 2009

Litt nytt til huset, for liten og stor ♥


Vi malte stua lys i fjor høst, og eg har i lang tid tenkt at eg måtte finne eit bilde til å ha på veggen over sofaen. Eg var ikkje heilt sikker på kva bilde eg ville ha... ein lyserosa blomst... eller natur... Eg liker sjø og vatn, men det har vi utanfor stoveglaset- så då tenkte eg på skog. Og eg har lenge hatt eit bilde i hovudet... eit bilde av ein skog, med ein sti som gjekk innover for å gi litt djubde eller meir "rom" i stova på ein måte. Og egentlig hadde eg sett for meg at det skulle vere i farger, men då eg kom over dette på IKEA- som var nesten akkurat sånn som eg hadde sett for meg- så blei det til at eg kjøpte det. Og det blei akkurat sånn som eg hadde tenkt meg ♥

Fann denne knaggen på Kremmerhuset, og den var så fiiin at eg ikkje klarte å gå ifra den. "Family- all because two people fell in love"... No må eg berre finne ein egnelig plass å henge den ♥Kjøpte enda eit bilde på IKEA- med bilder som eg er glad i- med vatn og strand på :)


Då eg såg dette skiltet tenkte eg med ein gong på meg og mellomstejenta (vi liker begge å sove lenge om morningene) ♥


Då eg var i Bergen i forrige veke fann eg noko anna eg har sett etter ei stund (kunne jo ha bestillt på internett, men det har aldri blitt til det). Kjøpte ulike veggklistermerker:
Glad i sånne alver ♥


Og når eg først var på IKEA så måtte jo ungane få litt nytt også; speil og to lyseblå krakker :) Eg hadde lyst på lyserosa krakker også, men det var dei utsolgt for desverre (hang kun nokre på utstilling på veggen- og dei kunne ein visstnok ikkje få kjøpe).

6 kommentarer:

 1. Takk for hygglig hilsen hos meg. Koslig blogg du har også!!
  Ha en fllott dag videre...her er det snart fotball kamp på programmet.

  SvarSlett
 2. Hei,
  så mye fint du har fått deg! hvor har du kjøpt de veggklistremerkene? kunne trengt noen sånne...

  SvarSlett
 3. Dei svarte veggklistermerka kjøpte eg på IKEA, mens eg kjøpte alvene og sitata på Panduro :)

  SvarSlett
 4. Så fint bilde på veggen! Og de veggklistremerkene er også veldig fine. hadde jeg hatt rom til prinsessa nå, hadde de alvene vært på plass for lengst ;)

  SvarSlett
 5. Mykje nytt og fint til heimen:D

  SvarSlett
 6. det var en utrolig knaggrekke (kremmerhuset!)

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)