fredag 14. august 2009

Et innblikk i noko rosa, søtt og praktisk som eg kan skrive i

Så kom almanakken min. akkurat i tide til å vere med meg på planleggingsdagen i barnehagen der eg jobber. Det var mange som likte den, og det skjønner eg godt- gleder meg til å ta den meir i bruk :)
Ein kan velge farge, design og diverse ting som ein vil ha inni, sjølv. Eg valgte rosa farge, fordi eg har komt fram til at det er ein farge som gir meg noko... litt glede trur eg...


På første sida kan ein fylle ut det ein vil av info, f.eks navn og adresse til eigaren. Eg skreiv inn eit par sitat, og navn og adresse nederst.Sånn ser dagane ut. Og så kan ein velge kva meir ein vil ha med (bindersen er min eigen).
Ein nærmare titt på første del av veka. Eg har valgt at eg ville ha med ein rubrikk for været, ein rubrikk for "dagens trening" og ein for "jobbetid". Nederst valgte eg å ha ein rubrikk med linjer og ein med "ukens å gjøre".


Ein litt nærmare kikk på ein av dagane, faktisk ein av dei siste i almanakken- og sjå den søte beskjeden som står her, med hjerte på :)


Då eg bestillte denne almanakken skreiv eg inn alle fødselsdatoane som eg vil ha kontroll på i løpet av året, og så blei desse lagt inn i almanakken automatisk + at når eg hadde fødsels-årstallet med så blir det skreve inn kor mange år dei blir også. Og det flotte er at om eg vil ha ei sånn bok til neste år også, så er datoane lagra der- og eg kan berre logge meg inn med passordet mitt, og så kjem alle datoane mine inn i neste års bok også. Eg slepp å skrive dei inn på nytt! Såååå greit :)

Ein kan legge inn andre datoer også, så eg la inn bryllupsdagen vår :)
Her har eg lagt inn eit notat om at eg må hugse å kjøpe inn ei gave til ei som eg pleier å sende til. Alt dette ligg blandt dei datoane som eg har lagra, og som vil komme i almanakken min kvart år- viss eg ønsker det.


Mens andre ting ein bør hugse på allerede er fyllt inn fra før av... Neste år er det faktisk fastelavn, valtentinsdag og morsdag på samme dag ser det ut som :)

Og det fins også andre påminnelser inne i boka, som allerede ligg der- f.eks at ein må hugse på at det nærmer seg farsdag.

Ein kan også velge litt korleis ein vil at dei bakerste sidene skal sjå ut. Eg valgte å ha ein liten del med kalender, og ein litt større del med linjerte ark.


Foreløpig har eg berre hatt denne i eit par dager og synest den er genial. Antakeligvis blir det ein sånn almanakk på meg neste år også :)

http://www.personligalmanacka.se

5 kommentarer:

 1. Så utrolig søt den ble! Ser ut som det har kommet mange oppgraderinger fra i fjor:D
  Og takk for påminnelsen. Bør vel bestille en slik jeg og. Tok det lang tid før du fikk din?

  SvarSlett
 2. Misunnelig! Når jeg fikk bestilt min fikk jeg ikke legge inn bursdager osv !! Kanskje det er noe nytt? Ikke fikk jeg fugl på coveret heller.
  Da har jeg noe å glede meg til neste bestilling :D

  SvarSlett
 3. sånn almanakk har jeg å bestilt!
  utrolig kjekk!

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)