tirsdag 28. september 2010

Enslige sokker og votter

Når det begynner å minke på sokker i skuffene våre, er det på tide å ta ein titt i "enslige-sokker-plastkurven". No var tida inne igjen, for jentene hadde sjelden sokker som passa til kleda dei brukte.

Jentene blei satt på saken, og oppi kurven viste det seg å vere opptil fleire par. For når eg vasker kle, og jentene legg kleda sine på plass, så ender dei enslige sokkane, som oftast, rett i denne kurven.

Merkelig nok var kurven forsatt ganske full då dei var ferdig. Så eg leita litt etter sokke-par eg også, og fann endå nokre til.

Forsatt er det litt enslige sokker igjen i kurven, men dei andre sokkane dukker nok opp att med tid og stunder. Når eg får tenkt meg om så er dette kanskje ekstra vanlig om sommaren og no tidlig om høsten, for då er temperaturen svingande og plutselig blir det så varmt at sokkane fèr av. Enten i stua, ute ved trampolina, på barnerommet eller andre passende plasser i huset.

Oppi sokke-kurven fann vi òg ein del enslige votter og hansker, dei har nok vore der sidan i vår. Men no har vi funne ein eigen plass til dei, sånn at det blir lettare å finne par når vi finn ein enslig vott her eller der. Merkelig kor mange enslige sokker og votter det blir med 5 personer i hus...

Har du enslige sokker eller votter i hus? Har dere noko system på kva dere gjer med desse?

2 kommentarer:

 1. Hehehe!

  Så GODT å se at det ikke BARE er oss.

  Disse sokkene er et evig problem.
  De havner i skittentøyet som par, men så kan det gå uker før de ser hverandre igjen *sukk*

  Samler enslige sokker sammen, og så parer vi dem når det høver seg slik.

  Merkelig fenomen det der ;)

  Ha en flott kveld =)

  Klem Linnie ♥

  SvarSlett
 2. Mamma prøver samle familien til "sokkelotto" og gjer sitt beste for å få det til å høres spennande ut:P Men det er alltid en og anna som blir single.. Mitt svar er å kun kjøpe heilt like sokker, men det kan være vanskelig når det blir så mange størrelser:P Vaskeposer?

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)