torsdag 28. mai 2009

Planlegger barnebursdager

No nærmer det seg feiring av jentenes bursdager, dei blir 6 og 9 i år (hjelpes meg kor tida går!). I dag er det godteposen eg tenker på. I godteposene pleier eg å ha litt snop, men også litt anna artig smådill for å erstatte litt av snopen. Tidligare har eg bla. hatt oppi winxball (med figur og snop inni), mini-kaleidoskop, ballonger, tatoveringer og såpebobler.
I denne stund held eg på å bestille årets godtepose-dill på ebay...

Tema for eldstejentas bursdag blir hovudsaklig Hannah Montana (og litt HSM). Mellomstejentas tema er ikkje heilt bestemt enda- i hennar selskap kjem vi også kanskje til å be litt gutter så vi må ha noko som kan passe til dei også (eg har ein plan :) ).

Invitasjoner må vi lage i helga eller i neste veke. Eg tar jentene med på planlegging av dette.

Eg held også på å lage meg ein mal for ei bursdags-planleggings-liste. Ein mal som eg kan kopiere opp kvart år, og fylle inn med forberedelser, innkjøp og andre ting som har med bursdagene å gjere.

3 kommentarer:

 1. Så gøy! Håper vi får se mange bilder fra Hannah Montana festen! :-)

  SvarSlett
 2. Morsomt å se at det er flere som lager maler og tema for barnebursdager! Tenker den Hannah Montana-festen blir en hit!!! Har allerede begynt å planlegge jeg også, selv om jentene først fyller år til høsten:) Og mor gleder seg like mye som ungene...hehe

  SvarSlett
 3. Det er så gøy å lage bursag jaaa:)
  Håper dagene blir som forventet å at du finner noe gøy til godteposene..lenge leve ebay..hehe

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)