torsdag 7. mai 2009

Lykke og Livet

Eg liker sitater som minner meg på kva som er viktig i livet og som får meg til å stoppe opp og tenke litt. Nokre kan også brukes til scrapping og kort.

Her er nokre om Livet og Lykke.

La ikke ditt sinn bli overlesset med bekymringer, for da blir det ikke mye plass igjen til det som gjør deg godt.Positiv eller negativ holdning- hva velger du? Den ene vil hjelpe deg framover, den andre kan knekke deg.Det vi ofte angrer mest på her i livet, er de anledningene vi lot gå fra oss og de sjansene vi ikke tok.


Hvis du ikke kan komme deg gjennom fjellet, gå rundt det. Hvis du ikke kan gå rundt, klatre opp på det. Hvis du ikke kan bestige det, så sett deg ned og spør deg selv hvor viktig det er å komme over på den andre siden. Hvis det er viktig nok, begynn å grave en tunnel.
Med hver kjærlig gjerning du gjør i dag, vever du en gyllen tråd inn i det teppet som vil varme deg i morgen.En skarp sving er ikke slutten på veien- selv om det av og til ser sånn ut.Alle mennesker har muligheter, de må bare oppdages.Lykkens hemmelighet er å være tilfreds med det du har.Hvis du lar stress diktere deg og lar det ta bort gleden ved å ha familie og venner, er det som å la ein fiende fortelle deg hva du skal gjøre med livet ditt.Det er ikke sikkert at du når det målet du setter deg, men du vil i det minste ha prøvd.Hvis du ønsker å virkelig leve, så begynn hver dag med å finne noe å være takknemlig for.Det er bedre å gjøre seg ferdig med et lite prosjekt enn bare å bli halvferdig med et stort.Du kan se på, lese eller laste ned informasjon om nesten alt i dag. Det kan lønne seg å skjelne mellom nyttig informasjon og det som bare roter til livet ditt, det som bare tar opp tid du heller kan bruke på nyttigere formål.(Om desse er copyrighted'e eller noko sånt, så gi meg beskjed så skal eg fjerne dei)

1 kommentar:

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)