søndag 24. mai 2009

Hobbyrommet mitt

Her er nokre bilder fra hobbyrommet mitt, bla. litt måter eg oppbevarer stæsjet mitt på. Eg har nok litt vèl mykje scrappeting, det skal eg innrømme (det kjem jo så mykje fint og nytt heile tida!). Men eg har jo tenkt å få brukt alt... ein gang... når eg får tid :)


Sånn ser det ut bak døra. På døra heng det ei stor mappe med mange lommer i til div småting som eg vil ha lett tilgjengelig. Ved sidan av står det ei cd hylle med bla. blomster og div esker med dill og dall i. I den store hylle ved sidan av er det litt forskjellig. Øverst på toppen står det skoesker; i dei har eg temaene Vinter, jul, Magnolia, 2 med minner og Lim.
I Øverste hylla står det nokre små album, ein boks med div alfabet og permer med stempler i.
I den nest øverste har eg skoesker igjen (som eg har fått fra søstra mi som jobba i skobutikk tidligare)- i dei har eg ting som passer til temaene; jente, gutt, kjærlighet og vennskap, køyretøy m.m
I midterste hylle har eg div til Cuttlebug og QK.
Nest nederst er der 3 Crop in Style-mapper (ei til klistermerker og bling, ei til div alfa og rubons og ei til diecuts).
I nederste hylle står det bleiebokser, der jentene har scrappetinga sine oppi.

Her er hylla med Cuttlebug og Qk ting. Eg har to CB permer til CB dieser, 2 QK permer og 2 Cookie Cutter-permer. I isboksen står det litt store dieser og nyere dieser som eg ikkje har satt på plass enda. Og så Cuttlebugen min til høgre.

Her er øverste delen av hylla. Med permer og skoesker i den store hylla, og div små bokser og blomster i cd-hylla.


Om å gjere å utnytte plassen. Denne hylla må eg flytte når eg skal inn i skapet, og foran hylla står det ein stol. Men eg trengte litt meir oppbevaringsplass (merkelig nok hehe). Øverst har jentene litt meir av scrappetinga sine, og Cuttlekids. Alle metallboksene i midten er fra då eg forelska meg i Maya Road sine ting, og kjøpte mange sånne.
Ved sidan av døra på den andre sida har eg dette: Ein lav hylle med diverse i... Kva som er på toppen kjem eg tilbake til. Til høgre, på sida av hylla heng det to små trådkurver med blomster og bling i.
Til høgre i hylla har eg papirhyller, svarte bokser til babypynt og familiepynt. Kurver til diverse. Og nederst er ein kasse med biler og ein boks med div bilder i.
Til venstre i hylla er det også papirhyller øverst, to bleiebokser i midten (til jentenes leiker) og nederst er det enda to bleiebokser (ja.... eg er veldig glad i desse boksene) der vi oppbevarer A4 kartong (som jentene bruker mest) og div papirpakker.
På golvet har eg eitt bilteppe og eitt teppe med paradis på, som ungane kan leike på.

Eit bilde som er litt nærmare.
Oppå hylla står det blomsterflasker, QK magpiehylle (med QK alfa i)og ein boks fra biltema med alfa-diecuts i.
Oppå biltema-boksen står det enda meir blomster og rød med raindrops i.
I den blå toten har eg diverse journaling-tags.
Oppå Magpie-hylla har eg to bokser med bånd, en boks med metallpynt og to bokser med knapper.

Enda eit nærmere bilde ;)
I papirhyllene oppbevarer eg kartongen min, sortert etter farger. Veeeeldig glad i desse hyllene!
I Ole Brum boksen har eg stæsj bla til temaene Tur og Sommer.


I denne mappa oppbevarer eg store kartongrester.


Kartongen prøver eg å sortere etter farge. Jentene får også låne litt av dette når dei lager LO'er eller trykker ut diecuts.


Dei mindre kartongrestane oppbevarer eg i denne mappa.


Dette er nokre av mappene som eg oppbevarer mønsterark i. Dei to rosa mappene er jentene sine.


Her er enda ei mappe. Nokre mønsterark sorterer eg etter farge, mens andre blir sortert etter produsent eller tema (temaer som jente, gutt, barn, disney, familie, dyr, ferie, køyretøy, vennskap, vintage m.fl.)

3 mapper med temaene; gutt, jente og diverse. Her har eg litt rub ons og anna papirpynt.


Enda ei hylle på andre sida av sofaen (ein sovesofa som brukes som gjesteseng). I dei tre lilla permane oppbevarer eg brads etter farge og tema, eyelets, raindrops og div anna småpynt. Og så synest eg Miffy er veldig søt :)
I hylla under har eg ei båndveske og div esker med bla filtpynt, alfa, lim m.m
Ved sidan av denne hylla ser dere også glimt av IKEA-hylla mi. Tidligare hang eg opp masse små poser med diecuts på den. No heng eg opp div fin pynt som eg vil sjå på (og bruke).

Denne settehylla har eg fra då eg var lita, den blir brukt til å oppbevare monterte stempler i.


Dings til å oppbevare tusjer i. Eg fallt for denne fordi det såg så greit ut at den kunne stå sånn, og ein då ville ha tusjene lett tilgjengelig..
Men det er som oftest sånn den blir liggende.. tar mindre plass då.

Her er toten som eg oppbevarer det eg bruker mest oppi. Love it
På denne sida har eg div penner til ulikt formål og limpenner.
Oppi den har eg div utstyr som eyeletsetter, papirkniv m.m

I den lille skuffa oppbevarer eg cat's eye og fargeprover. Oppafor har eg også nokre nåler hengande.

På denne sida har eg div farga penner, 3D puter og små sakser (ei til papir og ei til stempel).
Inni toten oppbevarer eg ei lita skjærematte, linjaler, tags, stempler o.l

Ja, eg veit eg har mykje... nesten så det er litt flaut. Men eg må jo innrømme at eg liker å handle scrappeting, og det aller meste som eg kjøper kjøper eg fordi eg ser for meg at eg skal bruke det til det og det bildet.
Eg har blitt mykje flinkere til å ikkje handle så mykje, for eg har jo meir enn nok å ta av.
Innimellom får eg også besøk av venner som hjelper meg med å bruke litt- koselig å treffes og scrappe eller lage kort sammen.

11 kommentarer:

 1. Ja her vil jeg tro at du koser deg!! :)

  SvarSlett
 2. Å kjære vene..Kan ikke du komme og rydde litt hos meg...Der ligger alt i en svær haug, men utrolig nok så finner jeg frem..

  Her var virkelig alt på sin plass..*Imponert*

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å komme på besøk på onsdag og bruke litt av utstyret ditt! ;)

  Jannike :)

  SvarSlett
 4. STEIIIIKE.... tør ikke tenke på kor mye penger du har brukt på dette..hehe.. Må jo være som en drøm å entre det rommet å ta for seg å gå amok å lage alt mulig:) (å jeg driver ikke engang med scrapping..hehe)

  SvarSlett
 5. oioioioi, her var det mye stæsj:)
  Sånn settehylle har jeg stempler i også!!
  Sliter med å få tak i flere..
  Den tusjoppbevaringstingen var praktisk:)

  SvarSlett
 6. For et innholdsrikt hobbyrom!!! Så stilig å bruke settehylle til stemplene da. Jeg har stemplene trødd ned i en boks og det er ikke fullt så stilig...hehe.

  SvarSlett
 7. wow så mye stæsj:)

  skulle ønske det var meg som kunne kose meg med alt dette:)

  SvarSlett
 8. WOW! Sitter her uten ord jeg! For et kreativt rom! Settehylla var jo genial! Sortere mønsterarka etter tema var også bra tips! Lettere å finne fram når man ikke orker å blad gjennom 200 ark. Må innrømme jeg er litt misunnelig ja.

  Takk for at du viste oss ditt kreative hjørne!
  Håper du får en fin uke!

  SvarSlett
 9. Oi oi oi, jeg har ikke ord, har ALDRI sett så mye stæsj uten at det er i en fysisk butikk. Og min mann klager på at jeg shopper mye, hehe.

  Takk for at du deler inspirasjon med oss og leserne=)

  SvarSlett
 10. Åh herreguuud så mye stæsj du har!!! Ble helt paff jeg. husker du alt du har eller skjer det at "å hadde jeg den?" hehehe. Utrolig fint rom du har! Heldig du;)

  Takk for at du viste oss rommet ditt :)

  SvarSlett
 11. haha, jeg trodde jeg hadde litt mye dilldall, men herlighet så mye du har :) har ikke besøkt deg før,fant deg hos heidi.nå skal jeg ta en lien tur i arkivet ditt og se om jeg finner noe fint du har trylllet frem av dette :) kreativ-mammablogg nominert lover jo bra da :)
  ha en kreativ kveld :)

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)