lørdag 11. juli 2009

Oreokake og søte guttekle

Bursdager og kaketid igjen. Denne oreokaka hadde eg med meg på jobben forrige dagen *nammi* Den ser egentlig litt kvitere og meir fristende ut i virkeligheten. No står det ei ny oreokake i kjøleskapet- klar til å bli tatt ut av forma før familieselskapet vi skal ha i morgon. Er mange som er glade i denne kaka ;)

Var (ein snartur?) innom Lindex i går og der fann eg mange søte Bamse-plagg på salg! Er så glad i denne bamsen. Den og Bamsejenta har vore på mange av barnekleda som eg har kjøpt i løpet av dei 9 åra eg handla barnekle. Hadde egentlig tenkt å kjøpe dei i minstemanns neste størrelse, men er redd for at han etterkvart blir meir bevisst på kva han har på seg og kanskje ikkje vil gå med Bamse-kle når han blir litt eldre. Så eg må jo benytte sjansen no mens eg kan, og kle han i alle søte plagg som eg finn ;) Eg liker å kle han i litt søte kle, men også i litt tøffere kle alt etter som...

2 kommentarer:

 1. Gleder meg masse masse til orekokake etterpå!! Bare 3 kvarter igjen på jobb, så kjem vi:D

  Du er så glad i Bamse du ja. Eg har byrja å like mest klede som ikkje har noko figurar på eg.. Det skal vere gamaldags og romantisk. Godt ikkje alle er like her i verda!:)

  SvarSlett
 2. FLOTTE bilder snuppa :D

  Det ligger ei utfordring til deg på bloggen min ;D

  Klemmer <3

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)