mandag 27. juli 2009

I Mikkelparken

Ein dag var vi i Mikkelparken i Kinsarvik- og den har blitt bedre og bedre med åra. Det er iallfall mange ting som er der no som eg ikkje kan hugse at dei hadde der sist vi var der- og ikkje trur eg dei hadde navn på parken heller den gangen.. Men no heiter den altså Mikkelparken.
Det er ein koselig familiepark, med fine leikeapparat og ting som ungane kan kose seg med- samtidig som at mammaene og pappaene kan sitte ved sidan av å sjå på (eller dei kan vere med på leiken).

Gutten min la sin elsk på denne vegen og alt han kunne køyre med her. Eg trur han kunne ha vore på denne plassen heile dagen. Her og ved gravemaskinene :)


Og så hadde dei sånne skjønne, små skilt.

Sjekk dette flotte og fargerike rommet! Eit eldorado for dei minste :)

.... og også kjekt for dei litt eldre. Artig klatrevegg :)Skjønne små dyr


Og kjempestort klatretårn. Jenta mi hadde egentlig ikkje tenkt seg så veldig høgt opp, men ho kom seg til topps. TøffingenDesse geitene hadde det fint
Og så har dei fått eit sånt flott leikeland i parken. Eit stort klatrebygg, og også eit mindre som var meir på bakkenivå for dei aller minste. Ved sidan av klatreanlegga var det bord og stoler til dei voksne, og ein kiosk.
Vi hadde ein koselig dag i Mikkelparken. Den passa fint for alle våre tre små (på 3, 6 og 9 år). Vi prøvde også å finne gull i gullgraverrenna, men fann berre ein liten gullklump. Men vi fekk premie likevel; ein flott skei (i Hardangerbestikk)! Og så er det badebasseng i parken :)
Parken ligg sånn ca. her:

Parkens nettside: http://mikkelparken.no/

4 kommentarer:

 1. Verdens beste park...
  jeg er helt overbevist..
  iallefall om man tenker pris og kø!! hehe

  Så masse fine bilder du hadde tatt.. jeg glemte seffers laderen te kameraet så venter i spenning på bilder fra resten av gjengen vi reiste med:)

  Vi har vært der 4 år på rad leier hytter på den campingen rett over veien der har de basseng:)

  SvarSlett
 2. Der såg det kjekt ut! Skal jammen legge til Mikkelparken i favoritter!

  SvarSlett
 3. For en fin park - den var ukjent for meg.

  SvarSlett
 4. Dette er favoritt plassen for vår familie om sommeren. Det anbefales virkelig å reise dit :) Stor nok til å få oppleve mye men samtidig liten nok til at det ikke blir stress :)

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)