torsdag 13. mai 2010

Nytt prosjekt: scrapper *A Week In The Life*

Tirsdag 11. mai

Eg har egentlig mange nok prosjekt på gang (både i hus og heim, og når det gjeld foto/scrapping).. men eg fekk likevel lyst til å scrappe ei veke i livet vårt. I familielivet vårt...

Ideen fekk eg fra Ali Edwards sin blogg
Ali Edwards blogg
Oversikt over innlegga hennar om dette emnet
og også Becky Higgins' Project Life

12. mai

Konseptet deira går vel i hovudsak ut på å dokumentere ein liten del av livet sitt (med spesielt foto og tekst), og samtidig gjere det på enklast mulig måte.
Tenk så kjekt det kan vere å sjå tilbake på eit sånt album- der det står veldig detaljert korleis denne veka i livet vårt har vore! Tenk kor annleis liva våres er når ungane blir større, når dagane, prioriteringane og rutinane er heilt annleis... kanskje ein då kan gjere dette prosjektet på nytt.?..

Tenk på alle dei små og store tinga i livet vårt... i kvardagen vår, som betyr litt eller mykje for oss no. Men som vi har gløymt om kort tid?  Eg får jo ein litt nostalgisk følelse av så sjå små ting som var ein del av livet mitt då eg var barn; ein leike, emballasje på mat eg likte, ting rundt meg på 80- og 90 tallet. Kanskje eit sånt prosjekt kjem til å få fram nostalgiske minner hos mine små når dei blir større ? (Og meg også..)

Samtidig som at dette prosjektet skal ta minst mulig tid, så tar det jo også ein del tid denne veka fordi eg tar mange bilder og eg skriv ned ganske mykje. Men det er jo berre denne veka+ den tida eg treng til å lage eit enkelt album om det heile. Eg vil iallfall prøve :)

Bildene ovenfor er nokre få av alle eg har tatt dei siste dagane... og eg har jo massevis av bilder av familiemedlemmer og anna, men dei vil eg ikkje legge ut her på nettet.

2 kommentarer:

  1. En veldig flott måte å ta vare på hverdagsøyeblikkene på, det der!

    SvarSlett
  2. Hei du:) Du har vore heldig:)) Ta ein tur inn til meg:))

    SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)