onsdag 28. oktober 2009

Nytt kamera ♥


Eg har eit speilreflekskamera (canon 400D), men då det slutta å virke som det skulle så har eg no investert i eit nytt av samme typen (men litt nyere versjon). For speilreflekskamera MÅ eg ha. Eg kan ikkje så mykje om fotografering, men eg elsker å ta bilder- og sidan bildene blir mykje bedre med eit speilrefleks så er det noko eg berre må ha :)
Så derfor tok eg meg råd til å kjøpe det no, for å bli godt kjent med det før vi reiser til USA. Men no blir det innsparinger fram til vi reiser, for det merkes på kontoen at eg nettopp har betalt USA-turen...

Dette nye kameraet har litt nye finesser som ikkje var på den gamle varianten, så no gleder eg meg til å teste dei ut :)

4 kommentarer:

 1. Love it!!! Det er no iallfall du som må ta mest bilete i amerika!! Eg har berre det lille kjedelege fotoapparatet eg.... og videokamera.... Og har heller ikkje råd til å kjøpe meg eit skikkeleg kamera før turen.. Kjem sikkert til å angre på at eg ikkje har skikkeleg kamera å ta bilete med når vi er der, men håpar du tar for oss alle og:P

  SvarSlett
 2. Hurra, gratulerer med nytt kamera :)

  SvarSlett
 3. Helt enig, et speilreflekskamera er helt uvurderlig. Vårt er også ødelagt nå, så vi venter bare på at Nikon D90 skal gå litt ned i pris... I mellomtiden blir det bare Ixusbilder, men det får gå for en periode!!
  Ligger forresten en award inne & venter på deg hos meg:-) OG, jeg har lagt ut en konkurranse, tihi:-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt kamera du også! :o)
  Og takk for kommentar på bloggen min!

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)