fredag 18. september 2009

Blogg konkurranse hos meg


Som nokre av dere kanskje veit så var eg Cacas-forhandler for nokre år sidan, og då blei det til at eg også handla litt til meg sjølv. Mykje er blitt brukt, men eg har også mykje liggande som eg kanskje aldri får brukt. Derfor held eg denne konkurransen, for å dele litt kaketing med dei som kunne tenke seg det.

Vinnaren får ei lita kakeform (Bamse), to pakker med muffinsformer, tre pakker med mange kakelys i og ein av Wiltons kataloger. Denne katalogen er fra 2004, frå den gongen eg var forhandler, og blei brukt på partya som eg holdt. Inni den så har eg markert dei produkta som eg solgte. Den er alt for fin til å kastes, så derfor gir eg den vekk (sidan eg har fleire av samme sorten). I tillegg til bilder av produkta som Wilton hadde den gongen, så er den også fyllt med mange fine tips og inspirasjon til kakebaking.

For å bli med i konkurransen min må du skrive ein kommentar til dette innlegget, sånn at eg veit at du er med og hugs link til bloggen din. Du får:
 • 2 lodd- dersom du skriver litt om kva du synest om bloggen min. (Tips:  Kva er mest interessant å lese om? Er noko bra, isåfall kva? Er det noko eg kunne gjort annleis sånn at den blei bedre? Kva synest du om bla. design, oppsett, fargevalg? Noko dere ville lest meir om?). Eg fikser og ordner på bloggen min innimellom, og eg kunne tenkt meg å vite kva dere som er innom synest om "mitt lille sted".
 • 1 lodd- dersom du blir (eller er) følger av bloggen min. Om ikkje følger-gadgeten min viser, kan du også bli følger ved å klikke på "Følg blogg"-knappen som er på linja over bloggen min.
 • 1 lodd- dersom du skriver om konkurransen min i bloggen din, legg ved ein link sånn at eg kan finne dette.
Konkurransen varer til t.o.m mandag 12. oktober.

Eg er veldig takknemlig for alle kommentarer som eg får fra dere som er innom her, så derfor har eg enda ein konkurranse for dei som kommenterer oftest:
Etter mandag 12. oktober trekker eg ut ein av dei ti som har kommentert mest (ein av dei som er på topp 10 lista mi) den dagen eg trekker. Men då må denne personen også ha kommentert dette konkurranseinnlegget (viss ikkje trekker eg på nytt). Den eg trekker ut får tilsendt ein liten overraskelse- ho/han kan velge om den skal vere scrapperelatert eller kakerelatert.

Om noko er uklart så er det berre å spørre :) Det er første gongen eg har konkurranse her hos meg, så eg er litt fersk på dette.

15 kommentarer:

 1. Ååååå, jeg vil veldig gjerne bli med på denne konkurransen - likte så godt den premien:-)

  Jeg syns siden din er veldig fin, fant den for en mnd tid siden tror jeg, og du ligger som link på siden min:-) Likte godt den utformingen du har nå jeg:-) Jeg er veldig glad i bilder jeg da, så selvom du har satt inn bilder innimellom, så kan du gjerne legge ut fler:-)

  Ha en strålende fredag og helg:-)

  SvarSlett
 2. Juhu! Jeg vil være med, spesielt når det er en slik fin utlodding :D

  Jeg er innom bloggen din daglig og du har blitt en en jeg følger fast fra før. Jeg liker spesielt godt når du skriver om tips relatert til mammarollen. Det er du veldig flink til! Selv om du slenger inn et par laaange innlegg blir jeg ikke trøtt av å lese fordi du er veldig god til å skrive :D

  Jeg er jo veldig ivrig etter å kommentere her inne ser jeg, ligger jo på 3 plass :P er jeg da med i den andre konkurransen?

  Jeg låner bildet ditt og legger ut link til konkurransen din på bloggen min, interno.no bloggen.

  Klem Kathleen

  SvarSlett
 3. Jeg liker bloggen din kjempegodt! Du har mange gode og kreative ideer som inspirerer meg og så gir du detaljerte beskrivelser. Men jeg har nevnt det før - bloggen din krever at jeg har tid til å lese. Lange poster har sine negative og positive sider! ;-)

  SvarSlett
 4. Næææ, en konkuranse da Linda, så kooos!

  Jeg vil jo gjerne være med, til tross for relativt lite bakekunnskaper, det er ikke mulig å få deg på kjøpet?

  Er desverre oftere inne enn jeg kommenterer må jeg innrømme, men vet jo selv at det er kos med kommentarer!

  Bloggen din er veldig deg syns jeg, slik jeg kjenner deg på nettet, og det er kos å komme inn å lese innleggene dine, som er informative, med flotte bilder og koselige å lese.

  Nå har jo jeg flytta over på egen domene, og bruker wordpress sin blogg, så den følgebiten får jeg nok ikke til annet enn slik det er nå, at du står i listen over venner på bloggen min.

  Låner med bildet ditt jeg!

  GOD HELG!!

  Klem!!

  SvarSlett
 5. Så koselig at dere vil bli med i konkurransen min, og takk for mange flotte kommentarer. Fint å få litt tips til kva eg kanskje bli flinkere til også :)

  Kathleen: Viss du er på topplista den dagen eg trekker, så blir du med i "kommentar-trekningen". Eg har ordna litt på innlegget sånn at det kjem bedre fram (eg er ikkje alltid så god på å forklare meg ;) ).

  SvarSlett
 6. Eg og vil svært gjerne vere med på konkurransen! Ser jo at eg ligg godt an på den kommentere-konkurransen og;)

  Eg likar bloggen din veldig godt, fordi du har innlegg som du bruker god tid på, du reflekterar over det du skriv og mykje er nyttig og koseleg å lese, blant anna angåande ferietips, mammalivet, positiv tankegang osv. Synast forresten det biletet du har øverst til høgre, "home is where my heart is" er heilt nydeleg! Er det Aina?? Eg følger allereie bloggen din, og eg skal legge ut konkurransen på min blogg. LYKKE TIL MED KONKURRANSEN:)

  SvarSlett
 7. Selvfølgelig vil jeg være med å prøve å vinne en slik finn premie :) baker gjør vi ofte og cacas er fint.. Nå har jeg lagt deg til listen min på bloggen min (forstår ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før, for jeg har jo vært innom her titt og ofte) så skal jeg legge ut en link i morgen :)

  For en nydelig lue, jeg elsker også kroner--
  Klemmer

  SvarSlett
 8. Fin blogg, skal lese mer på den når jeg får tid! =)

  Hilsen frk.Johnsen

  frk.johnsen@gmail.com

  SvarSlett
 9. Ja, Neet- det er jenta mi det er bilde av :)

  SvarSlett
 10. Heihei! Så fantastisk premie! Jobber med å bli flinkere til å bake dekorative kaker, så sier ikke nei takk om jeg vinner. Jeg liker veldig godt at bloggen din har så fine bilder, variert innhold, og så kommer du med mange gode tips. Av og til litt langt, kanskje, men det er bare å ta seg tid ;)

  http://vigdisalbum.blogspot.com/2009/09/flere-konkurranser.html

  SvarSlett
 11. Jeg vil også være med i konkurransen:) Legger til bildet i min blogg jeg:) Synes bloggen din er kjempefin jeg, koselige farger og alltid hyggelig å være innom:)

  Klem Lillebølla

  SvarSlett
 12. Syns du har en flott blogg. Det virker som om du virkelig tenker gjennom det du skriver. Selv er jeg en interiørblogger, så jeg skulle ønske det var mer om det, men for småbarnsforeldre så er jo bloggen din superfin. Jeg syns den var koselig jeg også, bare så det er sagt. Jeg kommer helt sikkert innom flere ganger. Har hatt en del cacas parties, så jeg vet hva det er. Har laget link på siden min. Klem Jorunn

  SvarSlett
 13. Hei!!

  Bloggen din er virkelig lekker!
  Er litt ny på dette her, men det kommer seg vell!!
  Bloggen min er: www.blacksblogg.blogspot.com

  Mrs.Black :D Ha< en fin dag!!

  SvarSlett
 14. Jeg vil gjerne være med i konkurransen!!

  Jeg har blitt veldig glad i bloggen din, kanskje fordi vi har mange like interesser, og fordi jeg finner mange tips og interessante innlegg!!
  En av mine yndlingsblogger!! Dethjelper også at du har masse linker ogbilder i innleggense dine!

  Fortsett sånn:)

  Adressa til min uoppdaterte blogg... er
  www.mittstorelillealtogingenting.blogspot.com

  Klem fra elis@beth

  SvarSlett
 15. Bli med på partyferies bloggkonkurranse =)

  Vinn kule t-skjorter og annet-helt gratis.

  http://www.partyferie.com/partyferies-bloggkonkurranse

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)