onsdag 28. april 2010

Eit lite pip fra meg

Ei skjønn, lita tulle med Go' boken lue :) (elstejenta i 2001)

Først må eg sei tusen takk for alle kommentarer som eg har fått i det siste. Eg har ikkje hatt så mykje tid til å besøke andre blogger, men eg håper å få bedre tid til bloggbesøk om ikkje så lenge. For øyeblikket er den bærbare pc'en min på reperasjon (*krysser fingre for at ikkje alt er borte vekk på den*  Men om uhellet er ute, så har eg heldigvis ein ganske fersk back up som eg kan bruke), og det er rart kor mykje ein då kjem på at virkelig er på eins eigen pc. Alt i fra div. fotoprogram, itunes, dokumenter, bilder m.m. Bildene mine tar eg ganske ofte backup av (sidan eg har lært fra eit par tidligare datakræsj), men eg er litt spent på korleis det evt vil bli med programma som eg pleier å synce med ipoden. Men det problemet tar vi om det evt. dukker opp.

"Don't mess with me" (minstemann i 2006)

Sidan eg i kveld sit på ein av våre eldre, stasjonære pc'er, som eg så og seie aldri bruker lenger, så er bildene av ein litt eldre dato. Men det er koselig å sitte å sjå litt tilbake :)

Lilleputthammer 2004Her har mellomstejenta fått på seg ei lue som eg har frå då eg var lita. Eg synest ho minner meg om dei skjønne kewpie dukkene som fantes ein gong :)
Ha ein forsatt fin kveld vidare

1 kommentar:

  1. The baby is so cute.Thank you for your comment,from Bella xoxoxo

    SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)