onsdag 27. april 2011

Ei begivenhetsrik påskeferie-veke

I begynnelsen av påskeferien reiste eg og jentene til by'n for å bla. handle litt vårsko og besøke frisøren. Mellomstejenta syntest det var godt å få kortere hår, mens eldstejenta satte størst pris på at ho fekk hol i øyrene. Dei første kvitveisane blei også plukka denne veka.

Eg og dei to minste baka litt, og eg lager gjerne tredobbel porsjon så vi kan fryse ned ein del også :) Vi kom på at vi skulle lage litt boller i mini-kakeformene våre også.

Det er noko nostalgisk ved det å reise på oldemors hytte som eg er oppvaksen med. Det blir ikkje så mange turer dit, men desto meir nostalgiske og spesielle blir dei turane vi tar. Her er det mange minner...

Påskeegg-jakta var etterlengta.... så ungane blei glade då den endelig fann stad på påskeafta. Vi hadde besøk av 3 av ungenes søskenbarn store deler av påska, så derfor var det 6 godte-rike egg som blei lagt på ulike plasser ute. Desse måtte eg merke med navn sidan innholdet var litt ulikt utifra alder og kva dei likte.

Når desse søskenbarna er på besøk så er det ikkje så mykje vi merker til dei. Dei 6 ungane heng sammen heile dagane, og sidan det var fint vèr denne veka kunne dei vere masse ute. Trampoline, ulike brettspel, baller og uteleiker blei mykje brukt.

Eit av vårens store høgdepunkt er når lamma begynner å komme til verden. Ungane har kvar sine sauer, så det er stor stas når deira eigne sauer får lam.

* Så skjønne *

1 kommentar:

  1. Sauer er ålreite dyr. Her er vi også brukt påska til å ta i mot små lam. Like stort hvert år:)Trivsel å lese ditt påskeinnlegg. Ønsker deg en fortsatt strålende vår:)

    SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)