lørdag 15. januar 2011

Mammablogg awards 2011

Foreldremanualen skal også i år kåre fjorårets beste mammablogg, og dei nominerte i dei ulike kategoriane skal snart offentliggjerast. Eg var så heldig å vere nominert blandt dei kreative mammabloggerne i 2009, og det å bli nominert ser eg på som ei stor ære for det fins jo så mange andre utrulig bra blogger der ute. No er eg spent på kven som blir nominert denne gongen, både i denne kategorien og i alle dei andre. 

Eit lite utdrag fra det Foreldremanualen har skreve om konkurransen:
"Responsen på Mammablogg Awards har vært mye større enn i fjor, ikke så rart med tanke på hvor mange mødre som har startet å blogge det siste året! Hele 90 forskjellige blogger ble nominert, og 30 av disse går altså videre til morgendagens avstemming.
Vi spår at det også i år kommer til å bli knivskarp konkurranse i kategorien “Årets morsomste mammablogg”, og vi håper på like festlige “valgkampanjer” som i fjor! ;-)
Vi håper dere stikker innom alle bloggene som er nominert i hver av kategoriene, da vi kan skrive under på at det absolutt er en grunn til at de er nominert som Norges beste mammabloggere!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)