onsdag 25. april 2012

I minstejentas babyalbum del 1

Minstejentas album er eit ring-album, og eg vart som sagt inspirert av Becky Higgins' Project Life då eg skulle lage det. Album og dei fleste fotolommane er fra WeRMemoryKeepers (kjøpt hos Bikuben). I dette første innlegget tenkte eg å vise litt bilder fra korleis albumsidene ser ut. I seinare innlegg kjem det bla. pynt og kort eg har laga til dette, pynt eg bruker, oppbevaring m.m

Sida ovanfor er den første sida i albumet. Eg delte eit mønsterark opp i 6, kvart "kort" er ca 10x15 cm sånn at dei passer i fotolommane. Etterkvart kjem eg kanskje til å bytte ut fleire av mønsterark-korta med bilder. Og så kan eg bruke korta ein anna plass i albumet. Det kjem kanskje litt meir pynt på denne sida etterkvart også, for albumet er langt fra ferdig enda.

Den første tida på sjukehuset

Når eg framkaller bilder så setter eg ofte sammen to bilder på eit 10x15 bilde. Og så deler eg bildet i to når eg har framkallt det. Her har eg limt det oppå eit mønsterark-kort.

Denne sida er fra ein dag vi var hos ei veninne som er fotograf. På det eine tekst-kortet har eg skreve om korleis det gjekk med fotograferinga, og på det andre har eg skreve om korleis jenta mi var då ho var 2 veker gammel.


Litt nærmere... I nokre fotolommer er det bilder, i andre er det kort av mønsterark, minner eller anna pynt.
På albumsida ovanfor har eg pynta nokre av bildene/korta med ord. Desse har eg skreve i eit word-dokument og printa ut.

Her vises det bedre:

Eg synest dette er ein enkel og fin måte å lage album på. Det å lage vanlige, store scrappesider er blitt litt nedprioritert ei stund. Så dette er eit akkurat passe stort format for meg. Eg kan fylle albumet med bilder (uten å måtte lime dei inn), og når eg får ei ledig stund så kan eg sette meg ned med det for å skrive litt tekster eller pynte litt i det.


Tidligare innlegg eg har skreve om albumet hennar:
I innlegget I minstejentas album  viste eg nokre scrappa sider i albumet.
Og i kategorien Scrapping: Babyalbum er alle innlegga samla.

2 kommentarer:

  1. Så stilig.
    Lekreste scrappa albumet jeg har sett.

    Håper dere får en fantastisk helg.

    SvarSlett
  2. Utrolig flott album! Nå ble jeg inspirert:) Likte at du brukte slike fotolommer. Syns det var veldig fint.

    SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)