tirsdag 14. februar 2012

Eg har blitt buzzador

Eg har lenge lurt på om eg ville bli buzzador. Eg var vel kanskje litt redd for at det var nokre negative sider ved det. Men for ei stund sidan så tok eg sjansen og meldte meg inn- og til no er eg veldig fornøgd. Eg har måtta takke nei til å prøve eit par kampanjer fordi dei ikkje passa meg, men i skrivende stund prøver eg ut to flotte produkt/tjenester som eg skal skrive om i eit seinare innlegg.

Har du lyst å bli buzzador?

Som buzzador får du prøve nye produkter og tjenester gratis.
Kor lang tid det tar før du kjem med i din første kampanje kan variere fra nokre veker opp til nokre månader, avhengig av korleis profilen din passer inn i de kommende kampanjene. Eg har td. registrert kor gamle ungane mine er, sånn at nokre av kampanjane eg er med i har med barn i desse aldersgruppene å gjere.

Når det finnes ein mulighet til å komme med i en kampanje så får du beskjed via mail. Og om du ikkje vil bli med i den aktuelle kampanjen så er det berre å takke nei. Du vil likevel fortsette å få tilbud om å bli med i andre kampanjer.

Klikk på denne lenken, så syns det at det er eg som har invitert deg (mitt brukernavn som buzzador er Aivili):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=NO&refstr=Aivili

Hvis du vil vite meir før du bestemmer deg kan du klikke på denne lenken:
http://www.buzzador.com?refstr=Aivili&lang=NO
(dersom språket på sida ikkje er norsk så kan du endre det nederst på sida)

Helsing Linda (Aivili)

1 kommentar:

  1. det hørs ut som noe ala like 'n share, som jeg er med på. synes det er veldig greit. Selv om de noen gang har bommet og sendt varer jeg ikke har takket ja til å teste... nå venter jeg på en pose traktorchips fra kims. tro om den kommer til fredag? ;)

    SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)