mandag 9. august 2010

Norsjø Ferieland

-Stor og artig disse-

I år valgte vi å reise til Bø og Bø Sommarland i ferien. Vi lurte litt på kva campingplass vi skulle velge, men sidan vi har høyrt mykje bra om Norsjø Ferieland så prøvde vi den. Og vi blei ikkje skufffa...
Etter eit par dager på Norsjø var vi innom ein anna campingplass for å sjå om den kunne vere bedre, men der virka det som at det var litt mindre "liv" og den virka ikkje så bra som Norsjø, så vi forsatte å vere der vi var nokre dager til.

I tillegg til at vi kunne bade der vi hadde slått opp teltet, så hadde Norsjø Ferieland også badestrand med bla. sklie og hoppepute.

Nokre kvelder i veka kunne man ri på hest, så det måtte jentene prøve :)

Campingplassen var stor og fin, og vi hadde god utsikt til kabelparken deira:
"Ved Norsjø Kabelpark kan du utfordre deg selv, farmor eller naboen på en av Europas beste kabelbaner for wakeboard, wakeskate og vannski. Kabelbanen har fem master og en 550 meter lang wire som drar inntil seks kjørere av gangen rundt banen. " Sitat fra Norsjø Ferieland


Vi hadde ikkje med oss sykler sjølv, men så kom det nokre sambygdinger og telta rett ved sidan av oss. Då fekk vi låne barnesykler av dei, til ungane mine sin store glede :)

Der var to sanitæranlegg på campingplassen. På det eine (som var nærmast der vi hadde teltet vårt) hadde dei eit koselig barnetoalett; små do'er med Ole Brum-dører, eit par små barnedusjer, babybadekar og tre vasker i tre størrelser:Tre kvelder i veka hadde dei sjørøvershow om kvelden kl 22.30 (i piratbukta), der nokre fra familien Prøis fra "Den store reisen" var med og spelte. Eg og jentene tok turen på dette, og jentene syntest det var kjekt. Dei har aldri hatt noko særlig til overs for Kaptein Sabeltann, men dette likte dei.

3 kommentarer:

 1. Noe så fantastisk!!!
  Vi var også i bø i sommer:) Men kan alt annet enn å skryte av campingen...=(
  Nestegang skal jeg på denne altså! Ser jo helt fantastisk ut, og da tenker jeg spesielt på ungene:))) Ser ut som en super ferie!

  Håper dere får en fin uke!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Så flott sted da, det må jeg huske på til en senere anledning:-)
  Nydelig med de barnefacilitetene da!!
  Ha en kos tirsdag!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. For et fantastisk sted! Ser ut som den perfekte familieferie hvor alle kan kose seg og barna føler at dt er på deres premisser - de tripptrapp vaskene var jo bare helt herlig :) :)

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)