lørdag 13. mars 2010

Scanner bestemors gamle bilder

Eg lånte med meg bestemors bilder for å scanne dei. Dette er fleire måneder sidan, men i dag fekk eg tatt siste rest av albuma. Samtidig som at det er ein ting eg har hatt lyst til å gjere, så er det òg ein ting eg har følt at eg måtte gjere. Kanskje mest for min eigen del, men også for søstra mi, ungane mine og andre i familien. Dette er minner som vi ikkje vil miste. Dyrebare skatter frå ei tid som ein gong var..

Lille meg

4 kommentarer:

 1. Det er litt av en jobb å scanne bilder,men du verden så kjekt når det er gjort:) Jeg skal scanne bilder både fra bestemors albumer og foreldrene mine sine albumer fra da vi søsken var små. Jeg blir nesten svett ved tanken ;)
  Men det skal bli bra når det er ferdig:)

  Så fint bilde av deg:)

  SvarSlett
 2. En god idè å scanne gamle bilder, ja. Sikkert litt av en jobb, men noe du vil sette pris på seinere.

  SvarSlett
 3. Ååå - så søt!! Så utrolig koselig mad sånne gamle bilder - kanskje særlig fordi det ofte er så få av dem. Ikke som i vår digitale overflod... Tusen takk for kommentar i bloggen min - kjempekoselig. Jeg er merkelig nok også klar for ny tur i den retninga, var en hel del vi ikke fikk sett. Kjempekoselig blogg du har, forresten! Digger Ja, her bur det barn-bildene! E*

  SvarSlett
 4. Så fantastisk å ha bilder som er så gamle! Det er jo gull verdt!
  Pappa driver og scanner lysbilder fra jeg var liten, og det er fantastisk å ha de bildene. Det tar jo lang tid, men det er verdt det!
  Du får legge ut noen fler om du finner noen fine (og vil dele dem med oss da:)!
  Nydelig lita jente du var forresten;-)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)