mandag 8. februar 2010

Foto: Ja, her bur det barn #1

I mange hus (og blogger) som eg er innom så er det ofte så ryddig og fint... og det vises kanskje knapt at det bur barn i husa. Eg skulle gjerne hatt det sånn her òg.... Ja, vi rydder kvar dag (meir eller mindre) og vi har det også ryddig- og spesielt før store selskap og sånn... Mykje blir rydda samme dag, men mykje kan òg bli liggande ein dag, eller to... eller enda lenger.
Og sjølv om eg ofte kunne tenkt meg at huset rydda seg sjølv, så kan det jo hende eg kjem til å savne dette ein dag. Desse små påminningane om at det faktisk bur barn her i huset.

Derfor lager eg eit nytt Foto-tema her i bloggen min; "Ja, her bur det barn"... og beviser på det. Det kan vere leiker, kle og andre ting- som ligg der dei skal gjere... eller ikkje...Felles for mange er at gir farge i kvardagen og spor fra mine små.

Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr.


6 kommentarer:

 1. Så utrolig god ide!!! Kjempesøtt;)

  SvarSlett
 2. Å, jeg kunne ikke vært mer enig!!! Syns alle andre har det så fint, fjongt & ryddig hjemme, folk er så flinke til å ha mange pyntegjenstander og flotte hyller og skjenker. Jeg har mest rot her hjemme jeg, tihi, og mye skittentøy og tøy som henger til tørk osv. For ikke å snakke om alle lekene som ligger strødd utover stua & kjøkkenet:-)
  Lurt å ta litt bilder av det, så får vi andre med litt "rotete" hjem god samvittighet også:-)
  Ha en strålende mandag!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. Det hender du blir lei deg
  fordi jeg er så liten,
  Jeg setter merker alle steder
  og gjør deg ganske sliten

  Men hver dag blir jeg større
  og en dag blir jeg stor.
  Og alle mine avtrykk
  blir bare svake spor.

  Her er mitt lille avtrykk
  så du kan huske og forstå
  Hvor søte hender jeg hadde
  den gangen de var små.

  Klem Kathleen :)

  SvarSlett
 4. Takk for det nydelige diktet, Kathleen. Eg har høyrt (og brukt) det før, men det passa veldig godt til dette innlegget :)

  SvarSlett
 5. He he, her bor det absolutt barn! Jeg har gitt opp det der med å prøve å ha det strøkent rundt meg - det er en umulig oppgave. Du rydder, og etter ca tre minutter er det rotete igjen. Vi får rydde når unga har flyttta ut av huset!

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)