lørdag 14. mai 2016

Drømmejobben

Eg er utdanna Barne- og Ungdomsarbeider og liker å jobbe i barnehage. Eg har tenkt på om eg skulle ha videreutdanna meg innen dette faget, men har ikkje heilt funne motivasjonen til det. Eg har vore fornøgd med det å vere Barne- og Ungdomsarbeider og å få jobbe med så mange ulike, små personligheter. Det gir mykje glede, variasjon i kvardagen og lærdom om kor forskjellige vi er som menneske allerede fra starten av.

Samtidig har eg også hatt lyst til å jobbe hjemmefra. Eg har solgt litt kort, laga kaker, fotografert litt og også vore forhandler for Cacas for nokre år sidan. Papirhobby og fotoalbum (project life) held eg fortsatt på med, men det har vore nokre travle år i det siste og eg har mest holdt på med dette for mitt eige bruk. Cacas-jobben gjorde til at eg fylte opp kjelleren med kakeformer, og etter nokre år så kom tredjemann til verden og motivasjonen til å holde på med dette ga seg. Drømmen om å jobbe med noko eige blei etterkvart meir diffus fordi eg ikkje visste kva eg kunne holde på med, og eg følte at eg hadde meir enn nok av andre ting å henge fingrene i.

Men for litt over eit år sidan dukka Forever opp. Etter ei stund blei eg forhandler for å handle produkta litt rimeligere til meg sjølv- for dette er forbruksvarer med god kvalitet og som eg blei meir og meir glad i.
Samtidig begynte ei ny reise i livet mitt.
Då eg blei forhandler fekk eg meir innblikk i kva Forever er.
I løpet av året som forhandler har eg sett og høyrt om mange andre som også foretrekker å bruke Forever sine produkt. Eg har sett og høyrt, og har også eigne kunder som har fått endra liva sine til det bedre ved å bruke desse. Berre det er motivasjon nok til at eg vil holde på med dette. Men det stopper ikkje der.

I tillegg til å gi kunder produkt med god kvalitet og i tillegg 3 måneders fornøgdhetsgaranti, så tar også Forever godt vare på dei som velger å jobbe med dette. Vi får god veiledning, har mange som vi kan spørre dersom vi lurer på noko, eg kan velge sjølv kor mykje eg vil jobbe, eg kan jobbe hjemmefra...og egentlig fra overalt.
Vi får ofte tilbud om å bli med på bla. kurs, inspirasjonsdager, sjå webinar og har gode muligheter til å utvikle oss og lære meir heile tida. Man kan også kvalifisere seg til gratis reiser og andre fristende incentives, noko som gjer jobben enda kjekkere og motiverende.
Det å jobbe med Forever har også endra mange mennesker sine liv til det bedre på mange måter.

Dei fleste kan jo ikkje så mykje om denne jobben før dei begynner, men der er det likt for alle. Alle starter på scratch, og kunnskapen får man etterkvart som man blir bedre kjent med Forever.

Eg er stolt over å vere ein del av dette foretaket som no har virksomhet i over 150 land. Sjå denne videoen så skjønner du kanskje kvifor:

The Forever Opportunity from Discover Forever on Vimeo.

Forever såg dagens lys i 1978, og fyller 38 år denne veka! Vi blir fleire og fleire forhandlerer, og det er fordi fleire og fleire får augene opp for desse ekslusive Aloe Vera produkta og vil bruke dei fast. Her kan du lese litt om starten og historia til Forever Living Products: Om Forever

Sånn begynte det:
Grunnleggeren, Rex Maughan, hadde allerede lenge før det definert to ting som han mente ville øke hans livskvalitet, nemlig bedre helse og økonomisk selvstendighet. Han ville også gi alle andre som var opptatt av sitt eget velvære, et nytt og naturlig alternativ. Rex prøvde på flere forskjellige måter, men først i 1978 fant han den rette. Da inviterte han 43 personer, i første rekke familie og venner, til den første presentasjonen av Forever Living Products. Der fortalte Rex hvordan han – og hvem som helst – skulle kunne få både bedre helse og økonomisk frihet.
(henta fra Forever Living si nettside)

Eg liker Forever for alle dei ovennevnte grunnene og mange fleire. I tillegg passer jobben så godt inn i livet mitt fordi eg kan jobbe når det passer meg sjølv og min familie. Eg kan også fortsette med å ha den fine jobben min i barnehagen.
For nokre veker sidan skreiv eg dette innlegget som forklarer dette meir: Tid og jobb


Kunne du tenke deg å høyre meir om det å jobbe med Forever?
Eg har muligheten til å lære opp andre som ønsker å få dei samme mulighetene som eg sjølv har fått.
 Ta kontakt så sender eg deg meir informasjon heilt uforpliktende.
Send ein mail til linda.sognen@outlook.com
Eller les meir her: Jobb med megIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)