mandag 4. november 2013

Meir Project Life

Eg pleier å ta med meg litt hobbyting på sommerferie. I år stempla eg opp mange motiv på blanke 3x4 kort før ferien, og tok med meg tusjer så eg kunne fargelegge litt når vi var på reise. Enkelt å ta fram og det tok lite plass :)


Eg har også brukt ein del av bakgrunns-stempla mine på 3x4 farga kort. Desse bruker eg som dei er eller pynter med scrappepynt.

Det fins mykje fin pynt man kan bruke i albuma. Dette er kjøpt hos Freckled Fawn.

Endelig kom Project Life i norske nettbutikker for nokre måneder sidan!! No slepp eg den dyre frakta og tollen som eg måtte betale då eg handla i utlandet.

Eg prøver heile tida å komme på nye og bedre oppbevaringsmåter. Ved å lage inndelinger i esker var det lett å få auge på det eg trong, men for å spare på plassen har eg no begynt å bruke zip lock poser istedet... All papirpynten på bildet er sånt som eg har printa ut.

Ingen album uten litt bilder! Eg pleier å framkalle 2-3 gonger i året, og gjerne hos Fotoknudsen når dei har tilbud :)

Det er koselig å ta med seg albumet og jobbe med det i stova, mens ungane kan sitte ved sidan av og holde på med sine ting. Ekstra kjekt er det når dei held på med scrappe-aktiviteter.

Minstejenta får tegne på PL kort viss ho vil, men liker best å sjå på bildene i albuma.


1 kommentar:

  1. Hei! Så gøy å se en norsk blogg med project life :) Kjenner meg veldig igjen i det med oppbevaringsproblemer, hvor skal man gjøre av alt :P hehe Abonnerer du på de månedlige kitene til freckled fawn? Det gjør jeg, pluss kitene til studio calico. Ser du har printet ut mye fra nettet også. Det har ikke jeg fått gjort så mye av enda, men skjønner jo at det er lurt, så tror jeg må begynne med det :) Det er sååå deilig at project life har kommet til norske nettbutikker. Slippe tollen og alt det der :) Ha en fin helg. Hilsen Stine CK

    SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)