lørdag 26. desember 2009

Tid for ferietur


Eg hadde tenkt å blogge så mykje meir no i desember, men tida sprang ifra meg. No er julafta overstått, og roen har ikkje akkurat senka seg- for her pakkes og ordnes det før vi ganske snart skal reise til Florida. Men julekvelden i går var koselig- og alle var veldig fornøgd med gavene dei fekk. Minstemanns favoritter var gravemaskin og motorsag. Mens jentene endelig, etter å ha venta veeeldig lenge, fekk dei etterlengta ipod'ene sine. Mellomstejenta la sin elsk på besta sitt svarte skjerf og lue, og har gått med det i heile dag *skjønningen*


Minstemann har ved eit par anledninger laga sine eigne Mikke Mus- former (pølser på polarbrød og med peppernøtter), så han har nok fått med seg at det er noko i vente. Plutselig så kjem det fra han- "sjååå- mikke mus!". Så det er ikkje noko i veien med fantasien. I Walt Disney World har dei bla. mange sånne skjulte Mikke Mus former i alle fasonger og varianter, så det skal bli spennande om han klarer å oppdage nokre av dei.

Takk for alle koselige kommentarer eg har fått i det siste. Eg vil ønske alle som er innom ei forsatt riktig god jul. No reiser vi snart på ferie og så kjem eg sterkare tilbake om ein liten måneds tid, tenker eg.

4 kommentarer:

 1. Håper dere får en fin ferie! Gleder meg til mere blogging fra deg senere :D

  SvarSlett
 2. titter bare innom for å ønske dere et godt nyttår! :D

  SvarSlett
 3. Håper dere har det helt fantastisk deilig på tur ♥
  Godt nytt år og gleder meg til å se bilder.
  klem

  SvarSlett
 4. Håper dere koser dere på tur!!!
  Gleder meg SÅNN til å se bildene:-)
  Stor klem fra størstepia

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)