tirsdag 15. april 2014

Nokre av mine Project Life kits

Eg har etterkvart ei god samling med Project Life kits. Nokre er brukt, nokre held eg på med og nokre har eg ein plan for.

I 2011 albuma brukte eg Turquoise edition, i 2012 albumet (som eg held på med no) bruker eg Cobalt edition og i 2013 albumet (som eg har skreve nokre kort til, men ikkje fått i album enda) bruker eg Seafoam edition. I sommerferie-albumet 2012 brukte eg Clementine edition. Dei tre sistnevnte er eg veldig glad i, men desverre er dette utgåtte kolleksjoner som ikkje blir produsert lenger (heldigvis har eg eit ekstra av Clementine og Cobalt liggande).
Men det er egentlig ikkje så ille likevel, for det er jo komt så mange, nye flotte kolleksjoner!

Kiwi og Honey er mine favoritter, og desse vil eg bruke til dei sommerlige sidene og feriealbum (Honey bruker eg i feriealbumet for 2013). 
Midnight er også ein favoritt som eg ikkje tenker å bruke i eit heilt album, men heller bruke korta til å supplere med i dei andre albuma.
Dear Lizzy eller Jade blir mest sannsynlig brukt i familiealbumet for 2014. Dear Lizzy (og Strawberry) kan også brukes til sommerlige sider og feriealbum.
Mens Heritage og Cinnamon kjem til å bli mest brukt til sider og album om min barndom og mine forfedre.

Baby Edition blir heller ikkje produsert som Core kit lenger, men det kan kjøpes som minikit. Dette bruker eg i minstejentas album, som eg fortsatt ikkje er heilt ferdig med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)