mandag 28. februar 2011

Min sjørøvergutt

Eg er vant til å kle opp og sminke små prinsesser som skal på karneval, men no har gutten tatt over- og han ville vere kaptein Sabeltann på årets karneval.
Vi har fleire prinsessekjoler i hus, så no var det på tide at også minstemann fekk noko gøy å kle seg ut med. Då passa det godt at han hadde bursdag rett før karnevalet og kunne få ein sjørøver-pakke på dagen sin.

Prøver meg på litt sjørøver-sminking. Ser at eg skulle ha laga "arret" litt annleis, men pytt...

Sjørøverpakken inneholdt sjørøverhatt, øyrering, krok, augelapp og sverd (i plast). Sjørøverhatten hadde han på seg, men han brukte heller storesøsters sverd og sjørøverskjorte -desse laga ho då dei hadde sjørøver som tema i barnehagen for mange år sidan. Skjorta er ei av pappaen sine gamle, den er blitt klippt i og malt på.

3 kommentarer:

 1. Greit å ha flere ting å velge mellom så gutten blir fornøyd ;)

  SvarSlett
 2. Nemmen, for en sjarmerende sjørøver♥
  Her er det snart tid for karneval, og da blir det tigergutt og ole brumm:) Sikkert litt kjekt at ikke ALLE jentene kommer som prinsesser;)
  Skulle ønske jeg kunne sy hjemmelagede kostymer... Men de ferdigkjøpte får duge, frem til jeg våkner en dag med sy-kunnskaper;)
  Ha en fortsatt nydelig uke, klem:)

  SvarSlett
 3. He he, en skummel pirat! Med tre gutter vasser vi i sjørøverurstyr, kroker og sverd. Så for os blir det ei utfordring når minstejenta etterhvert skal i karneval...

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)