onsdag 2. februar 2011

Barnets første år- bøker

Sidan vi no venter ein til var det på tide å gå gjennom babybøkene til ungane for å sjekke at dei er mest mulig utfyllt. Eg liker bøker der det er mykje som skal fylles ut, men må likevel innrømme at eg var flinkest med den første, og grei nok med den andre og så har den minste si bok blitt litt mindre utfyllt. Men no tok eg eit tak og fyllte ut det eg klarte (har jo heldigvis gjort meg notater underveis som eg kunne slå opp i).

Eldstejenta har boka "Min egen minnebok" fra Sandvik.

Eg har lenge vore glad i Anne Geddes sine babybilder, derfor fekk mellomstejenta Anne Geddes' "Mine fem første år" då ho var lita.

Minstemann fekk boka "Da jeg var liten", kjøpt hos NotaBene i 2005. Eg har sett den no i seinare tid også, så eg vurderer å kjøpe denne til den lille i magen (viss eg finn den). Eller kanskje Babykrøniken...
Eg har egentlig vore fornøgd med alle desse bøkene, men liker nok best denne som minstemann har. Den kan også kjøpes i fargene blå og rosa.

Har dere hatt sånne bøker til deres barn? Kan dere anbefale andre bøker?

3 kommentarer:

 1. Småtten har også den "da jeg var liten", og jeg ar veldig fornøyd med den til ham. SÅ den første tingen jeg kjøpte til lille i magen var faktisk en helt lik. Kunne jo ventet til jeg visste at det var ei jente - og kjøpe den rød/rosa, men så syns jeg det var litt koselig at de fikk helt lik også!:-)
  Så den fins ennå:-)!

  Moro med slike bøker altså. Skal prøve å være like flink nå, men er redd tiden ikke alltid strekker til...

  Ha en herlig onsdagskveld!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. HEr har vi også den første boka der, storebror som har den, lillemann fikk "boken om deg" som kom i en bokpakke fra go'boken, syns den er herlig, og veldig søt!

  Den har lommer for kort, både ved fødsel, dåp og den første bursdagen. Eneste minus er at den kun går til 1 år, den andre fikk jeg lagt inn frem til 8 års dagen tror jeg.

  Var MYE flinkere å fylle ut sist gang, nå glemmer jeg rett og slett av det, syns det er HELT forferdelig. Største problemet er jo at jeg aldri får framkall bilder, MÅ få gjort det snart:)

  SvarSlett
 3. Denne http://shoppemamma.com/2010/08/svensk-suksess-na-tilgjengelig-i-norge/ så kul ut ;)

  SvarSlett

Set stor pris på kommentarer, om du ikkje har konto så merker du innlegget med "anonym" :)